NIEUWSBRIEF

TOEKOMSTIGE ACTIVITEIT

25 APRIL : BEZOEK EXPO HALLE THEVENET 150

Louis Thevenet werd in Brugge geboren en woonde meer dan 15 jaar in Halle. Een groot deel van zijn oeuvre kwam hier tot stand en biedt een unieke blik op onze stad. Wij ontdekken wie deze bijzondere Halse schilder was en laten je meenemen in 150 jaar Thevenet… Een bezoek aan museum Den AST en tijdens een rondwandeling “Thevenet achterna” ontdekken we de mooiste plekjes die Thevenet vastlegde op doek. Je stapt letterlijk en figuurlijk in zijn wereld en beleeft hoe Halle er een eeuw geleden uitzag. Dus zeker de moeite waard.

’s Middags gaan we zoals altijd gezellig lunchen in “T Soethuys Halle” (op de markt).

 Dagschotel 17 €

Na het middagmaal, voor de liefhebbers en, bij hopelijk mooi weer, maken we een wandeling in het Hallerbos met de wereldberoemde bloeiende boshyacinten.

Vermits het aantal personen voor de gids beperkt is, graag jullie deelname bevestigen uiterlijk vóór 30 maart 2024 aan onze voorzitter Mia Meersman: tel.: 0486/ 35 83 80  of  E-mail: mia.meersman@skynet.be

Wij kijken uit naar jullie aanwezigheid!

 

 

                                   ACTIVITEITEN KENNISBEURS

WIJNPROEVEN :

Ontdekken, bespreken en proeven van diversebetaalbare wijnen. Elke 3de donderdag van de maand.                                                                                                                                    Info: franvlas@gmail.com of tel 02/463 57 88

BLOEMSCHIKKEN:

Voor elke gelegenheid een mooie creatie maken. Inschrijvingen en inlichtingen bij Myriam: annita.meurs@telenet.be of tel 02 569 38 58.                                                                              

SCRABBELEN:

Beoefenaars van deze intensieve denksport zijn hartelijk welkom elke donderdagmorgen. Geïnteresseerden worden op weg geholpen. Kom vrijblijvend een kijkje nemen.     Info: ghislaine.dj@telenet.be of tel. 02 569 38 52.

KLEURENWIEZEN:

Elke 4e dinsdag van de maand onder de deskundige leiding van Maryvonne.  Info: Maryvonne.detemmerman@telenet.be of tel. 02569 38 96.

TALENCONVERSATIE:

Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits. De conversaties zijn bedoeld om de reeds opgedane kennis in de verschillende talen te verbeteren en/of te onderhouden
Info: mia.meersman@skynet.be
Tel.: 0486 35 83 80
 

Alle activiteiten gaan door onder persoonlijke verantwoordelijkheid